Vansbrosimmet Home edition 2020 med Å-simmet och Openwaterswimclub

Är du anmäld till Vansbro Home Edition 3 km eller 1,5 km eller funderar på om du ska anmäla dig?


Den 4:e juli är Å-simmet och Openwaterswimclub Hotspot för dig som vill få lite Vansbrokänsla och simma öppet vatten tillsammans med andra.
 

Vansbrosimmet Home edition 2020  i Saxtorpssjön
Å-simmet och Openwaterswimclub är Hotspot för Vansbro Home Edition 2020. Det innebär att vi gör det möjligt för dig att simma ditt Vansbrolopp på 3 km eller 1,5 km.
Det är ingen tävling utan enbart ett tillfälle att simma tillsammans med andra. Om du vill så tar vi tiden på dig, säg bara till så hjälper vi dig.
 

När och var?
4 juli öppen start från kl. 11.00- 13.00 i Saxtorpssjön.

Banan är en triangelbana på ca 1 000m utmärkt med bojar. Start och mål sker från norra stranden. Saxtorpssjön är lättsimmad med skönt vatten. Det går att vila vid varje boj/strandkanten.


Anmälan
För Vansbro home edition anmäler du dig direkt till dem. Annars är det bara att dyka upp. Vi rekommenderar att du använder våtdräkt och en säkerhetsbojs k saftey buoy. All simning sker på egen risk och det finns begränsat med funktionärer utmed banan.

Det finns gott om plats vis sjön men självklart så anpassar vi oss till de restriktioner som gäller från Folkhälsomyndigheten.

Deltagarantalet kan komma att begränsas om det behövs.

Vi kommer också senare i sommar att arrangera fler öppna simträningar i Öppet Vatten för dig som vill träna. //Coach